Search

Search Result

Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
You are here

BEEHIVE Shopping Center

Nonthaburi, Thailand
Project name
BEEHIVE Shopping Center
Quantity
1100 m²
Completion
2014
Location
Nonthaburi, Thailand
Concept & Design
Window Design & Awnings Co., Ltd, Thailand

BEEHIVE Shopping Centre

A light, twelve-edged membrane shaped like a saddle graces the BEEHIVE Shopping Centre in Nonthaburi.
This structure levitates at a shopping centre in Thailand.

The awning…

… is not only a real eye-catcher, it also connects two sections of the shopping centre and provides shade. The translucent fabric protects against rain and ensures there is some pleasant shade.
The white colour and curved shape create an atmosphere like that of a marketplace while ensuring there is still a quiet, calming environment in which to relax – far away from the hustle and bustle.

Contact

For further information or queries we are at your disposal personally.

Please fill out the form below


By continuing to use this website, you agree to the use of cookies. Further information

Die Cookie-Einstellungen auf dieser Website sind auf "Cookies zulassen" eingestellt, um das beste Surferlebnis zu ermöglichen. Wenn du diese Website ohne Änderung der Cookie-Einstellungen verwendest oder auf "Akzeptieren" klickst, erklärst du sich damit einverstanden.

Schließen